zim zum napisał(a):

Rozumiem, że Paljicowi, Gargule, Jirsakowi i paru innym brakło motywacji w lidze, bo oni o LM walczą ? Na meczu z Lechią też im brakło motywacji, bo o LM walczyli ? Aha przepraszam, pewnie byli rozbici po porażce. Tak to możemy sobie tłumaczyć wszystko. Ewidentnie widać, że jest problem z grą u nas i nie ma co tego tłumaczyć. Mamy problem ze stwarzaniem sytuacji i nie zwalałbym tego na brak motywacji.
Poza tym komicznie brzmi, jak prezes wychodzi o tej porze roku i jedzie swoje znamienite " W lecie/zimie (niepotrzebne skreślić) będą transfery."
Wzmocnienia są co pół roku i co z tego
|
Nie chcę mi się poruszać całokształtu problemów Wisły w każdej wypowiedzi, składowi poświęciłem już wystarczająco dużo miejsca i czasu. Ustosunkuję się wobec tego tylko króciutko: Garguły, Jirsaka i Paljicia w Wiśle w ogóle nie powinno być. W tym przypadku nie chodzi nawet o zaangażowanie, tylko o to, że są po prostu przeciętni.
Dariook napisał(a):

Podpisuje sie pod tym co napisales...
Kolego Kurz, ty dlugo tak bedziesz pierdzial ? Moze w koncu spojrzysz wrescie prawdzie w oczy?
|
Prawdzie w oczy będziemy zaglądali pod koniec sezonu, a wtedy z przyjemnością zacytuję i twoją wypowiedź i kolegi MatMario.