Wyświetl pojedynczy post
bukaj22
Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2011, 23:53
Czy Apoel nie pokazał miejsca w , którym obecnie jest Wisła? Naprawdę uważacie , ze nie było widać różnicy w wyszkoleniu technicznym między piłkarzami Apoelu i Wisły?

Jak dla mnie różnica była duża na korzyść Cypryjskiej ekipy , ale wcale mnie to nie zaskoczyło.
Wisła od dawna gra słaba piłkę , ale , że wyniki do tej pory broniły trenera , to niektórym się wydawało , że powstaje nowa potęga na miarę ekipy Kasperczaka.
Bzdura ! Obecna Wisła nie umywa się do tej drużyny Kasperczaka w żadnym aspekcie i dziwię się kibicom Wisły , że tak spokojnie patrzą i usprawiedliwiają trenera pod , którego skrzydłami zespół gra coraz gorzej. Dziwią mnie tez opinie dotyczące personaliów Wisły. Serio myślicie , ze Wisła ma personalnie najlepszy skład w Polsce? Ja tego na boisku jakoś nie widzę. I naprawdę niech wyniki EL LM nie przysłaniają nikomu obrazu , bo Wisła w tej chwili się uwstecznia pod względem gry. Co gorsze nie widać , żadnych przesłanek by miało się coś zmienić na lepsze , ale kto wie może Maaskant ma jakiś pomysł. Tylko pytanie brzmi. Czy ten trener potrafi wizję gry Wisły przelać z papieru na boisko?

Co do meczu z Rakowem , to był to mecz towarzyski i było , to Święto zespołu z Częstochowy , więc taki wynik nie powinien nikogo dziwić. Kto chciałby psuć Święto jubilatowi...
Odpowiedz cytując