Wyświetl pojedynczy post
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2011, 18:12
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Ciekaw jestem jakie były nastroje na forum Sewilli, gdy z okazji naszego stulecia odnieśli porazkę w meczu który był prestiżowy tylko dla ich rywala?
Pojechaliśmy do Czestochowy na święto Rakowa. Nietaktem byłoby wygranie tego meczu. Tak, wiem, że Sławkowem wygraliśmy, ale Sławkow z tej porazki i tak był zadowolony.
Wiedziałem, że zaraz ktoś przyrówna Wisłę do Rakowa i Sevillę do Wisły. Nie boli cię to w oczy? No i czy gdyby Raków też był zadowolony z porażki, to można by wygrać? Ale jak już nie będą zadowoleni, to trzeba przegrać, tak? Nietaktem byłoby wygranie tego meczu, ja .......e, czy ktoś kontroluje poziom bzdur wypisywanych na tym forum? Czyli sugerujesz, że mecz był ustawiony, tak? Pojechaliśmy tam przegrać? W takim razie buki powinny się sprawą zainteresować, bo można było ten mecz grać. Biorąc pod uwagę sytuację z aktualnym morale Wisły, to, że grali teoretyczni zmiennicy, a więc powinno im zależeć na pokazaniu się z dobrej strony i klasę rywala (a- klasę, albo b- klasę, ewentualnie okręgówkę), to wygranie tego meczu powinno być zasranym obowiązkiem tych kopaczy.
Odpowiedz cytując