Wyświetl pojedynczy post
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2011, 16:48
Pozwolę sobie zacytować komentarz pod tym "artykułem"
Z góry przepraszam za wulgaryzmy, nie jest ich zbyt dużo.
Cytat:
Tym razem zrobiliście z siebie hujów. Rozumiem powody. Mało ciekawych newsów, a chęć istnienia wielka, ale wstyd. Jeżeli macie odrobinkę oleju w głowie, to wiecie, że przeciętnie rozgarnięty kibic wie, że każdą wypowiedź można interpretować dowolnie. A może autor tego gniota nie wie? Co wy ....a wiecie o grze apoelu na stamford bridge? To ja wam powiem powiem - huja! Tyle co przeczytaliście w starych relacjach. Jak kutasie - piszący te idiotyzmy - porównasz grę? Potraficie często napisac coś z ikrą i w sposób przemyslany, ale czasem to gówno zatyka mózg piszącemu, a smród ciągnie się za cała redakcją.
I ma ta osoba racja.
Na Weszło od jakiegoś czasu jest nagonka na Wisłę. Pisanie, że Legia miała 5 razy trudniejszą droge do LE jest przykładem ich "obiektywizmu". Z Turasami fartowny awans, ale dla nich fartowny awans to miała Wisła z Litexem którym strzeliła 4 gole więcej niż Legia. Nie piszcie mi o różnicy poziomów między tymi ligami bo ten Gaziencośtam miał problemy z wyeliminowaniem zespołu z Mińska (to dopiero świetna liga!).

Po prostu ostatnio jest moda na przywalenie Wiśle i Weszło! chce być na topie.
Za miesiąc dowalą Legii zapominając jak się spuszczali nad ich grą z Ruskami. Za 3 miesiące napiszą, że Lech to jednak nie Barcelona a bardziej AD Alcoron krytykując piłkarzy i Bakero. Po pół roku rozpoczną spust nad Wisłą, że udało jej się wyjść z grupy. W rundzie wiosennej znów będą zwalniać Skorżę, Bakero i kogo tam jeszcze.
Ostatnio edytowane przez Piotson : 01.09.2011 o godz. 16:50.
Odpowiedz cytując