Wyświetl pojedynczy post
tomas_n
Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2011, 23:03
Piszę od razu ,że to co będzie niżej to subiektywna ocena i jeśli nie masz nic konstruktywnego do napisania - nie pisz

Tak więc jak dla mnie pozycja na którą w tej chwili jest największe zapotrzebowanie to .... rozgrywający.
Melikson jak dla mnie powinien powędrować na skrzydło. A w środku powinien być ofensywny pomocnik ze zmysłem do gry.

Jak dla mnie w tej chwili w Wiśle nie ma wcale gierki . Gramy tak, że podajemy do kogoś z przodu i niech on sobie tam radzi SAM. Jak nie radzi to podanie do tyłu i tak w kółko ,bo co może zrobić nawet i Melikson sam na 3,4 piłkarzy- odpowiedz nic Potrzebny jest pomocnik który przytrzyma piłkę i pomoże konstruować akcje ,to czym Wisła kiedyś się wybijała.
Ogólnie nasza drużyna strasznie dziwnie się przesuwa w ataku , defensywni wiecznie asekurujący ...masakra.

Piłka powinna krążyć ,a z szybkim Melexem to kwestia czasu kiedy by była okazja na prostopadłą piłę. Niestety do tego jest potrzebny rozgrywający coś a`la Stilic ,którego nie ma. Tak więc nie ma i gry.
Potencjalnych rozgrywających ciężko wskazać ,bo to towar deficytowy

pzdr
Odpowiedz cytując