Cytat:
|
no własnie jak brakuje argumentów ,to wystarczy druga strone nazwać "komuchem",po co sie wysilać
|
Argumenty sa. Np oddanie sledztwa o katastrofie Smolenskiej ruskom. Dlaczego tak sie stalo? Polskie slugusy ruskow oddali im sledztwo dzieki temu ruski zrobili raport, ktory nic nie wyjasnil a sprawa rozeszla sie po kosciach bo po pierwsze zbyt dlugo ja rozwiazywali a po drugie troche popsioczylismy na ruskow i tyle, co wiecej im mozemy zrobic?
Dlaczego nikt nie doprowadzil do lustracji agentów komunistycznych?
To sa jasne dowody na to, ze wiekszosc tych smieci z "góry" to komunisci. I mozna sie oszukiwac, ze nie, ze jest fajnie i zyjemy w pieknej Polsce, ktora staje sie pelnoprawna czescia Europy ale po co?
Zyjemy w kraju agentow, frajerow, w kraju gdzie najwiekszymi mediami trzesa ludzie zwiazani z tamtym ustrojem Walter - TVN, Michnik - GW. Mi sie nie chce w te tematy szczegolowo zaglebiac bo to nie na moje nerwy ale chyba kazdy trzezwomyslacy czlowiek (a moze przedewszystkim myslacy) dojdzie do takich wnioskow jak te moje. Wymordowano nam kilkadziesiat lat temu elity, patriotow, ludzi, ktorzy chcieli oddawac zycie za Polske i teraz musimy to odpokutowac. Pytanie brzmi czy wychowane zostana kolejne patriotyczne i "kumate" pokolenia Polakow.