Wyświetl pojedynczy post
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2011, 14:41
St@chu napisał(a):Wyświetl post
Zgodzę się oczywiście, że w takiej formule nie można raczej wiele zyskać, ale uważam, że kompletnie bojkotując te debaty (i jakikolwiek debaty w ogóle) można z kolei sporo stracić. Tak jak pisałem, powstaje wrażenie, że partia nie ma nic do powiedzenia, czy też boi się dyskusji, a "mocna" jest jedynie na konferencjach prasowych albo w swoim centrum programowym...

Piszesz też, że strategia taka naśladuje taktyki wyborcze, które znane są już w świecie... Zastanawiam się, czy gdziekolwiek się one sprawdziły, choć zapewne różne chwyty były w nich stosowane i ich efekt jak mniemam zależy właśnie od tych chwytów i wyczucia w ich stosowaniu... Mam wrażenie, że tutaj powoli robi się taka ślepa uliczka...
Zobaczymy jak na tym wyjdą. Myślę też, że teraz nawet by się zgodzili na te debaty, tylko wcześniej mocno licytowali (tylko w ich centrum programowym itd.) i teraz głupio im byłoby się tak po prostu wycofać i tak po prostu zgodzić na wynegocjowane przez innych warunki (a nie sądzę, by ktoś teraz zamierzał robić jakieś ustępstwa w ich kierunku).

Zmiana tematu - KNP ma problemy z zarejestrowaniem list w części z okręgu. Jak u mnie nie dadzą rady, to będę miał problem, na kogo zagłosować.

AS82 napisał(a):Wyświetl post
A ten pan stratuje w wyborach? Nie kojarzę. Bo jeśli nie, to ta wstawka nie ma najmniejszego sensu...

Swoją drogą nieśmiało przypominam:
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Wy jestescie debile z Drozdem , nie umiecie czytac ze zrozumieniem dlatego juz nic nie bede pisal w tym temacie
Kłamczuszek
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 30.08.2011 o godz. 14:46.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!