Wyświetl pojedynczy post
gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2011, 13:13
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Tak Niezależna jest be, bo nie ma tam nic złego na PiS i kretyńskich sondaży nie drukują. Przypominam że PiS od czterech lat jest w opozycji czyli nic nie może ( ile PiSowskich projektów ustaw uwalono w pierwszym czytaniu? Wszystkie?). A skoro nic nie może to to nie ma go za co merytorycznie krytykować.

Niestety propaganda jak w każdym reżimie uwielbia krytykować opozycję, a obywatelom wmawiać ze to rząd nic nie może. Jak ktoś odpiął sobie mózg to wierzy w takie brednie i brak możliwości krytykowania opozycji odbiera jako gwałt na demokracji. W sytuacji kiedy opozycję można krytykować jedynie za słabą krytykę rządu, u nas krytykuje sie za to że "opozycja nie pomaga rządowi" . Oczekuje sie od opozycji rozwiązań bo rząd jest ułomny i przez cztery lata swoich rozwiązań nie wymyślił.

Z takiego karkołomnego punktu widzenia faktycznie "Niezależna" wyłamuje sie za schematu i całe szczęście bo kolega może sobie tam wejść i zobaczyć jak wygląda normalność.
Hahahahahahaha hahahaha "Z takiego karkołomnego punktu widzenia faktycznie "Niezależna" wyłamuje sie za schematu i całe szczęście bo kolega może sobie tam wejść i zobaczyć jak wygląda normalność" nic mnie tak ostatnio nie rozbawiło, publiką sondaże, te gdzie PiS zyskuje, przedstawiająfałszywy obraz rzeczywistości, no chyba że dla ciebie pomijanie nie pasujących faktów to normalność, to o czym my mamy dyskutować. Masz "Tusk inwigilował prezydenta Lecha Kaczyńskiego" poczytaj o nowych sensacjach niezaleznej, które jak to zazwyczaj mijają się z prawdą przez niewiedze tamtejszych redaktorów

St@chu napisał(a):Wyświetl post
Swoją drogą, czy jakiś zwolennik PiS mógłby mi wytłumaczyć w jakiś logiczny sposób, jaki jest powód bojkotowania przez tą partię udziału w debatach przedwyborczych? Jakkolwiek bym analizował taką postawę to jej nie rozumiem... Wydaje mi się, że to nic innego, jak zwyczajne strzelanie sobie w stopę przed wyborami...
Powstaje wrażenie, że partia boi się dyskusji i nie ma nic do zaoferowania, a to przecież nieprawda, co stwierdzam nawet mimo mojej niezbyt dużej sympatii do tego ugrupowania (abstrahując od poziomu tej oferty).
PiS zawsze musi być na nie.

A co do niezaleznej jeszcze, to jak ktoś chce sobie humor poprawić to niech poczyta komentarze tam, tam to ludzie mają jazdy, albo im się tak w domach nudzi że to wymyślają albo naprawdę coś z nimi nie tak
Ostatnio edytowane przez gosc2332 : 30.08.2011 o godz. 13:18.