Arapaho napisał(a):

|
Może tak konkretnie o niezależnej . Co tak jest tam nieprawdziwego? Nastepny feniks sie pojawił i chce PIS owi nawrzucać ale przez brak argumentów strzela ślepakami.
|
Niezależna jest wybiórcza, widziałeś tam kiedyś coś złego o PiS ? Nawet jak dają sondaże, to tylko te gdzie PiS zyskuje, te gdzie traci pomijają, po prostu kreują rzeczywistość taką jaką nie jest, i nie mów mi że nie wiem o czym piszę bo od dłuższego czasu ją odwiedzam i wiem jak tam jest.
Widziałeś na jakimś poważnym portalu takie coś:
"Forum jest miejscem wymiany opinii użytkowników, myśli, informacji, komentarzy, nawiązywania kontaktów i rodzenia się inicjatyw. Dlatego eliminowane będą wszelkie wpisy wielokrotne, zawierające wulgarne słowa i wyrażenia, groźby karalne, obrzucanie się obelgami, obrażanie forumowiczów, członków redakcji i innych osób. Bezwzględnie będziemy zwalczali trollowanie, wszczynanie awantur i prowokowanie. Jeśli czyjaś opinia nie została dopuszczona, to znaczy, że zaliczona została do jednej z wymienionych kategorii. W wypadku powtarzania się w/w działań, autorom całkowicie zablokowany zostanie dostęp do strony.
Jednocześnie podkreślamy, iż rozumiemy, że nasze środowisko chce mieć miejsce odreagowywania pięciu lat poniżania i sączenia jadu przez obóz "miłości", ale nie upoważnia to do stosowania wulgarnego języka. Dopuszczalna jest natomiast nawet najostrzejsza krytyka, ale bez wycieczek osobistych"
W praktyce wygląda to tak że wszystkich co nie są za PiSem można dowoli wyzywać od najgorszych i dowoli. A na PiS coś napiszesz złego to tego nie publikują, mimo że nie używasz żadnych wyzwisk itp. ot wolność słowa, zresztą wiele można by pisać o niezależnej, a raczej zaleznej