Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2011, 22:58
riv napisał(a):Wyświetl post
ŚP nie potrzebny - jest Nunez i Wilk. To naprawdę nie są źli piłkarze. Napastnik - jest Biton i Genkov. Genkov jest zablokowany, ale co do Bitona, to jego przydatność będzie można ocenić gdy w końcu dostanie trochę więcej niż jedno podanie na mecz. Priorytetem jest dla mnie LO i skrzydłowy (miło by było gdyby mógł zagrać także na środku jako szybki napastnik, ale nie będzie tragedii jeżeli tego nie będzie potrafił) bo na skrzydłach mamy ciężką PADAKĘ - bezużyteczny Kirm, Mały wkręcający się sam w ziemię i jedyny dobry na chwilę obecną Illiev, ale on ma już 32 lata, więc niedługo już pogra na zadowalającym poziomie.
Nie ma Nuneza, jest tylko nadzieja, że będzie jeszcze dużo lepszy, co jest oczywiście możliwe. Jeśli jednak pokazał już wszystko na co go stać, Wiśle się nie przyda.
Wilk już jest, ale nie powinien grać razem z Sobolem. Potrzebujemy tu albo bardzo dobrego ofensywnego pomocnika (nie w stylu Garguły) albo defensywnego, który radzi sobie dobrze również z grą do przodu.

O napastnikach napisałem tak:

Jeśli Biton się nie zaaklimatyzuje, a Genkov nie odzyska skuteczności i nie ustabilizuje formy, kupno napastnika będzie koniecznością.

Więc wszystko jest warunkowe. Obaj mają czas przynajmniej do końca rundy, żeby udowodnić swoją przydatność.

W przypadku Genkova martwi mnie jego długie dochodzenie do dyspozycji strzeleckiej. Nie możemy sobie pozwolić na to, żeby nasz napastnik przez 5 lub więcej kolejek odzyskiwał skuteczność. Jeśli więc w końcu ją odzyska, co nie jest pewne i po przerwie zimowej ponownie przez pół rundy będzie walczył o powrót do formy, powinniśmy go grzecznie, acz stanowczo pożegnać.
Odpowiedz cytując