Wyświetl pojedynczy post
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2011, 10:39
Smyrgu co ma kariera piłkarska do trenerskiej? z reguły jest odwrotnie jak piszesz zobacz ilu wybitnych piłkarzy jest teraz słabymi trenerami , dla kontrastu zobacz Murinho koleś prawie w piłkę nie grał i gdzie jest teraz?
Pewnie mi podasz Guardiolę, a ja mogę dać Bońka.. i tak można bez końca. Żeby być trenerem trzeba mieć do tego smykałkę..
A co do trenera znów się odniosę do Fergusona.. koleś przez pierwsze 4 lata pracy w klubie NIC nie zdobył, u nas od ponad roku masz spore roszady w kadrze, teraz wydaję się że mamy kompletną i wymagającą jedynie korekt kadrę, stopniowo co pół roku wywalać najsłabsze ogniwa a dokupywać mocniejsze i lepsze..
Tylko teraz będzie wychodzić co tak naprawdę potrafi trener, bo trzeba zrobić kolektyw i wierzę że mu się to uda.. Nie bądźcie jak leśne dziadki ochłońcie trochę i zastanówcie się czy chcecie klubu który będzie zdobywał MP i grał max w LE czy klubu który będzie się rozwijał i walczył o najwyższe cele w Europie. Na tą 2 opcje musimy cierpliwie poczekać i dać szansę trenerowi, prawdziwą szansę..

Odpowiedz cytując