gosc2332 napisał(a):

Co wy macie z tym TVN, czemu uważacie że TVN i GW ma jakieś wszechmocne moce manipulujące większością Polaków ? ile osób ogląda TVN ? ile osób kupuje GW ?
Co od Giertycha to starczy samemu posłuchać http://www.youtube.com/watch?v=TQWsQVUhYc4
I jeszcze takie coś, do zwolenników PiS, porównajcie wzrost gospodarczy za PiS w stosunku do innych państw i w tym samym czasie i w ten sam sposób wzrost za PO.
Zresztą z większością zwolenników PiS nie da się dyskutować, bo potrafią zarzucić tylko że ktoś jest zmanipulowany przez TVN i GW a sami myślą samodzielnie, samodzielnie a najczęściej dokładnie tak jak prezes. To dzięki temu że PiS jest beznadziejne , wybory wygrywa PO, o ludzi dwojga nie wybiorą jawnych oszołomów, bo mówienie każdemu kto się z nimi nie zgadza że ktoś jest zmanipulowany przez wszechmocne TVN i GW albo jest agentem , najlepiej ruskim, tak jak Macierewicz, jakiś ekspert się nie zgadza z jego chorymi tezami, tzn ze ruscy mu tak kazali, a potem się dziwić że większość ludzi nie chce głosować na partie której głównymi postaciami są osoby z objawami paranoi.
Drozd, różnica między nami jest taka że dla ciebie PiS to chyba świętość, a ja nie popieram PO , nie popierałem, inie głosowałem na nich i nie będę, a ty i tak mi zapewne będziesz wmawiać, że kocham Tuska
|
TVN to w chwili obecnej chyba najpopularniejsza stacja telewizyjna , popularne jest też TVN 24 tzw."główny serwis informacyjny" , GóWno Prawdę czyta też całkiem spora liczba ludzi , ludzi którzy na pewno pójdą na wybory , ludzi (tzw. POlaków)mających sprane mózgi przez tzw.żydokomunę . Żeby nie było nie jestem zwolennikiem PIS-u , i nie będę ich popierał jako mniejsze zło , będę głosował na partię z którymi poglądami się najbardziej zgadzam(KNP lub NOP) , (partii o moich poglądach w tym kraju nie ma ) , bo po to są wybory żeby głosować za kimś,a nie przeciwko komuś .