Wyświetl pojedynczy post
Wiślak178
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2011, 13:12
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Z ciekawości zapytam - ile masz lat i czy miałeś przyjemność bujać się po wioskach w drugiej lidze? Ja miałem i choć mam mnóstwo fajnych wspomnień z tamtych czasów raczej wolałbym tego nie przerabiać po raz kolejny...

Skończmy już z tą pierwszą ligą - fanatyków od tego nie przybędzie.

O to, to! Proponuję transfer do Besiktasu i wypowiedź o ich kibicach w takim tonie jak wczoraj - chciałbym zobaczyć minę Patryka na treningu dzień później...
Nie miałem przyjemnosci bujac sie po drugiej lidze, wiec zaufam Ci i troche złagodzę swoją wypowiedź. Powiedzmy że spadek to przedostatnia rzecz jaka chce widziec na Wiśle, bo ostatnią są frajerskie gwizdy na piłkarzy po kilku nieudanych spotkaniach. Wisła to aktualnie za poważny klub zeby pilkarze przechodzili obok meczów, tym bardziej że punktow brakuje... WCZORAJ ZABRAKŁO UMIEJĘTNOŚCI, ale forumowi eksperci zawsze po przegranym meczu mowia o braku zaangazowania - gowno prawda, Wisła wedlug mnie gra w kazdym meczu tak samo czyli mocno przecietnie, z tym ze czasem jakas bramka z niczego wpadnie a czasem nie - oto cala filozofia. Popatrzcie nawet na tą smieszna druzynke zza Błoń, oni ciagle dostaja w dupe a czy wygwizduja swoich pilkarzy?

A co do Besiktasu, to roznica jest taka ze tam caly stadion to mlyn, wszyscy spiewaja, są KIBICAMI, a u nas są "klienci którzy mają prawo ocenic gre piłkarzy po meczu". Małecki w Besiktasie nigdy by tak nie powiedział bo nigdy nie doszłoby tam do takich chorych sytuacji
Odpowiedz cytując