Wyświetl pojedynczy post
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2011, 12:11
W poprzednim poście w którym się odniosłeś do mojej opinii , nie zaprezentowałeś żadnych argumentów,przynajmniej dla mnie, bo te pytania moim zdaniem nie były za mądre i o niczym nie przesądzały ,zaś twoje twierdzenia pokazały jedynie to że masz radykalnie inną perspektywę, ale to tylko perspektywa, dodatkowo a właściwie przede wszystkim od razu to oceniłeś, próbując mnie , jak i ten teks zdeprecjonować .

Cytat:
to jest ten Twój argument? "Nasze brednie działają tylko na kretynów" więc tłumaczenia i tak byś nie zrozumiał .

Choćby PO i cudak wyróżniali sie tak, że trudno to opisać, bo jak streścić cmentarne interesy, choćby nie wiem ilu kretynom wmówić że są inteligentni albo umiarkowani, prawdy o dyletanctwie bandy cudaka nie da się zapaplać, bo tak naprawdę tylko w czasach tego nierządu życie straciło więcej polskich generałów niż w II WŚ, Tylko w czasach tego nierządu Polska zadłuża się w tempie 100 mld rocznie, tylko w czasach tego nierządu płaci się mandaty za krytykę władzy, tylko w czasach tego nierządu prokuratura wspiera sąsiednie reżimy, tylko w czasach tego nierządu mają miejsce polityczne morderstwa itd. itp. "umiarkowanym" albo "inteligentnym" możesz próbować wciskać ciemnotę że to nie wina PO i cudaka ale nie dziw sie że myśląca reszta zabije Cię śmiechem.]
Czy to jest mniej propagandowy tekst od mojego? obawiam się że merytorycznie bez porównania, na moją korzyść .
Ostatnio edytowane przez jachting : 28.08.2011 o godz. 12:14.
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."