MatMario napisał(a):

Ja nie mówię że ma być fanatycznie. Ja mówię że 99% E była obrażana o to że Wisła nie awansowała do LM, jak im to mogli zrobić ci niedobrzy piłkarze. I jeszcze wczoraj przegrali. Przegrali bo gramy średnio jak na polską ligę, słabo jak na puchary europejskie. Ale to nie jest nowość, to jest standard od dłuższego już czasu.
Mówię, od roku gramy dokładnie to samo, wtedy klaszczecie, dzisiaj gwiżdżecie? Co się zmieniło?
|
I co teraz jak Wisła będzie grała padakę w lidze, to nie ma nikt prawa krytykować drużyny? Bo co jak będziemy krytykować, to jesteśmy rozgoryczeni odpadnięciem z LM? Tak się.składa, że nie jesteśmy! Przynajmniej w większości. Ale nie powiesz mi, że kibice mają się cieszyć z postawy drużyny, która ledwo co potrafi skonstruować akcję.
Małecki powinien siedzieć cicho. Bo akurat jego forma w tym sezonie jest tragiczna. Wolny, uparcie drybluje, zwalnia akcje. Po odejściu Brożków siedział cicho, był grzeczny. Ale widać, że wraca Małecki z zeszłej rundy jesiennej. Teraz czekać tylko kiedy zacznie machać łapami na swoich kolegów na boisku.