Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2011, 10:33
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Dobrze Maly powiedział tylko troche wyszło tak jakby mial cos do piknikow a on raczej pije do kibicow sukcesu, wlasnie tych gwizdzacych a nie tych, ktorzy chodza dla ogladania pilki a doping ich nie kreci. Wiadomo, ze powiedzial ostre slowa, malo duplomatycznie i juz wielkie halo bo w obecnym swiecie lepiej wciskac wazeline, walic scieme i byc poprawnym politycznie to wtedy sie jest ok bo sie nie wychylasz.
Ja nie rozumiem ludzi, ktorzy krytykuja Wisle po 1-2 czy 3 gorszych meczach. ....a ludzie w dupach sie Wam poprzewracalo od dobrobytu i taka jest prawda. Bo rozumiem krytykowac zespol po tym jak powiedzmy zajmuje w lidze 8 miejsce za rok dalej jest w srodku tabeli ale ....a gwizdac i psioczyc na Mistrza Polski, ktory srednio rozpoczal lige bo sie skupil na LM, to jest zalosne. Tak nie postepuje kibic tylko klient! Kibic kocha, wierzy i daje wsparcie w trudniejszych momentach (ok moze tez krytykowac ale nie po jednej porazce, nie po dwoch!!! Bo to jest sport i porazka czy kryzys formy to jest rzecz naturalna), a klient placi i wymaga, wymaga w kazdym meczu po 5 bramek i 3 pkt a jak nie to on .......i i bedzie gwizdal bo wydał 30 zl na bilet.
Ludzie tak nie moze byc. GWIZDZAC NA PILKARZY PO 2 PORAZKACH Z RZEDU WYSTAWIACIE SOBIE TRAGICZNA LAURKE. PRZESTALISCIE BYC KIBICAMI, STALISCIE SIE KONSUMENTAMI NASTAWIONYMI W 200% NA SUKCES I NIC OPROCZ SUKCESU SIE JUZ DLA WAS NIE LICZY

ja cię proszę nie wypowiadaj się więcej na sprawy kibicowskie. gdyby małecki chciał takich kibiców jak ty to nawet tych 5tys na trybunach by nie było. już jakiś czas temu wystawiłeś sobie na tym forum laurkę ale nie chcę do tego wracać. sądziłem jednak że zmądrzałeś przez ten czas i nie będziesz oceniał nie swojego podwórka. ale oczywiście znowu się zacząłeś wypowiadać.

a skoro jesteś taki ogarnięty w sprawach kibicowskich to powiedz:
na trybunach było około 12tys z czego prawie 9to karnety. na prostej moge sie założyć było ponad 90%karnetowców. i co osoby które mają karnety już kilkanaście lat (wcześniej AB) są kibicami sukcesu? a może włąsnie kibicami sukcesu są ci co zostali w domach przed tv. i teraz się święcie oburzają jak można gwizdać na skórokopów?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując