Wyświetl pojedynczy post
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2011, 10:00
^^ Może by tak petycja z prośbą do POLSAT o włączenie do swojej ekipy Basałaja... Jak się słucha ten komentarz, to aż chce się oglądać! Już 10 lat... pamiętam te mecze tak jak by to było wczoraj.

Porażka na Cyprze, 0-1 z Lechią. O ile porażkę na Cyprze można wytłumaczyć brakiem wystarczających umiejętności i wiary w siebie, o tyle nie ma usprawiedliwienia dla piłkarzy za wczorajszy mecz.
Nie chodzi mi o brak zaangażowania, bo to widziałem u każdego z nich (prawie, pozdrawiam Kostarykańskiego Komara).
Chcieli wygrać, ale nie można wygrywać meczu jeżeli każdy gra pod siebie. Iliev, Małecki, Melikson - każdy ma nieprzeciętne umiejętności, ale nie potrafią ich sprzedać w ostatnich meczach. Nie można rozpoczynać akcji od holowania piłki, dla czego nie widać sławnych trójkątów na boisku? Maaskant musi wrócić do gry 1 def. pomocnikiem i 2 ofensywnymi pomocnikami. Wisła musi kreować grę, a nie wiecznie czekać na kontrę. Już wolę zremisować mecz, ale mieć te kilkanaście sytuacji pod bramką przeciwnika, kreować grę przez większość meczu. Kibic chce widzieć konstruowanie akcji. Więcej gry z 1 piłki, klepa, klepa, klepa. Holowanie piłki tak, ale tylko jeżeli nie ma kolegi do zagrania, a jest okazja do zdobycia przestrzeni, uderzenia. Kur=a panowie, trenera nie zwalniajcie, bo to nie ma sensu. Maaskant wieży w zespół i ja mu wierzę, piłkarze też uwierzą. Zdobędziemy mistrzostwo!
Odpowiedz cytując