robin hood napisał(a):

Co do meczu nie będę się wypowiadał
Troszkę w innej sprawie
Mówisz że gwizdy To wiocha hmmm. Znaczy się nie ważne jak graja generalnie nic się nie stało.
|
Ważne jak się gra i stało się ale uważam że na dziś nie powinno się na grajków gwizdać.Szczególnie denerwuje mnie to jak akurat gwiżdżą Ci którzy praktycznie nie dopingują wcale - bo po ch się wysilać ale do krytyki są pierwsi
Zresztą wcześniejszym postem wyjaśniłem mój punkt widzenia więc nie będę się powtarzał
Co do polityki - wiesz, to jest tak jak z tym protestem co była wymiana uprzejmości między sektorami.
Ja mam swoje preferencje i są one mało zbieżne ze stadionowymi , tak samo ten protest może miał dobre intencje ale był zupełnie nieprzemyślany.
Tyle że się nie wpierdalam.Nie ja tworzę atmosferę na stadionie, nie ja płacę kary za to że Donek bawi się w szeryfa itp.
Dlatego jak ludzie którzy od dawna tworzą w zasadzie w 100% atmosferę na stadionie, chcą zaprotestować, to nikt inny się w to nie powinien wpieprzać tylko uszanować
Podobnie jeśli chodzi o anty rządowe nastawienie.
Zresztą jak chodzisz 20 lat to dobrze wiesz że proporcje bluzgów się zupełnie zmieniły a że atmosfera nie do końca pasuje.Mi też obrzygusy itp nigdy nie pasowały ale niestety mecze zgodowe tak się kończą - gdzie to chyba i tak takiej 'tragedii' nie ma jakie bywały

- Pamiętam jak była przybijana zgoda ze Śląskiem, gnojek byłem więc mnie nie wzięli na 'before party' ale byłem na stadionie i zgon na zgonie
Ode mnie rada - na mecze łaź, szczególnie że nie jest to drogi biznes a to zawsze była okazja spotkania się z kumplami, gadki śmichy - często mecz był drugorzędny
Natomiast nad zmianą sektora możesz pomyśleć