Wyświetl pojedynczy post
PabloTS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2011, 21:50
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Chciałbym się jeszcze odnieść do jednej kwestii. Mamy wspaniałych kibiców, ale Ci piknikowi, którzy przychodzą tutaj po to tylko, żeby zjeść kiełbasę i pooglądać mecz, to proponowałbym im, żeby poszli na drugą stronę, bo tam jest ich miejsce. Takich kibiców nie potrzebujemy. Chodzi mi o tych, którzy gwizdali. Jest to niedopuszczalne, bo kibice powinni być z drużyną, tak jak Ci, którzy są za bramką. Nawet jak przegrywamy to są z nami. To co dziś zrobili kibice, Ci piknikowi, to nie są dla mnie kibice i chciałbym, żeby nie przychodzili na mecze. Wolałbym grać przy 5 tysiącach fanatyków, którzy są za bramką, a nie przy takich, którzy jedzą kiełbasę i powiem szczerze - mnie denerwują. Jak jest dobrze, to Cię klepią, a jak coś komuś nie wyjdzie to gwiżdżą. Tacy kibice niech nie przychodzą na mecze, bo ani nam nie pomagają, a przeszkadzają. Dziękuję - zakończył ostro Małecki.

BRAWO PATRYK !!!
zapros go jeszcze na banie.....a kim ten piłkarzyk jest aby w ten sposób oceniac ludzi którzy przychodząc na mecz i żądają profesjonalizmu a nie pajacowania...tych wielu kibiców jezdziło na wyjazdy ,nieraz tracąc swoje zdrowie kiedy ten piłkarzyk nie znał jeszcze słowa WISŁA KRAKÓW a teraz bedzie wymaqgał...chociaz lepiej wziąść i szantażować ...nie dacie więcej kasy to odejde.....a idż i ku....wa nie wracaj......
wazne są tylko te dni na które czekamy"
Odpowiedz cytując