Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2011, 21:46
Heero napisał(a):Wyświetl post
Tylko że wielu z tych "gamoni", chodziło na Wisłę 20-30 lat temu, kiedy nikt nie marzył o sukcesach, a mimo to byli z drużyną na dobre i na złe.

Osoby tego nierozumiejące (np. wielmożny pan Małecki czy Ty) i myślące "skoro chodzę na C, to jestem prawdziwym kibicem Wisły, powinny wziąć solidny rozbieg i walnąć głową w ścianę.
Słuchaj - ja nie jestem od poklepywania grajków po dupie zawsze ale bez przesady.Mamy mistrza, jesteśmy w grupie LE i jest mecz w którym nam nie idzie - tracimy gola i już gwizdy
Kiedyś na 'Wisła grać - ....a mać' trzeba było sobie zasłużyć, dziś widzę wystarczy zagrać słabiej i miłośnicy świetnej piłki cie wygwiżdżą.

I ja wiem jak jest - na mecze jeszcze za komuny mykałem, ile spięć było między kibicami, jeśli chodzi o głośne komentarze w stylu - 'co ta k...ciota zrobiła' , zaraz się znalazł drugi - 'co, będziesz nam zawodników obrażał' i spinka gotowa ale bez jaj.Nie zachowujmy się jak rozpieszczone bachory które wychodzą z założenia - zapłaciłem to wymagam wygranej bo jak nie to cie wygwiżdże - gwizdanie to taka łagodniejsza forma 'wypierdalaj' więc powinna być ostatecznością.
ps i nie mylmy bezradności z olewactwem.Ja na dziś olewactwa im nie zarzucam a to jest największy powód do wygwizdania

Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
Dla takich osobników jak 1q2 Małecki jest bogiem i wyrocznią
dobre - kiedyś nawet bana wyłapałem bo nazwałem go gnojem(nie pamiętam czemu ale na pewno chodziło o jakieś jego zachowanie) - Dziś to dla mnie Bóg

Krav napisał(a):Wyświetl post
Dlatego trochę rozumiem to o czym Małecki mówił, gwizdy były żenujące. Aczkolwiek z drugiej strony mógł sobie chyba dać siana tekstami właśnie generalizującymi - "pikniki" , "jedzące kiełbase".
.
Zdecydowanie mógł sobie darować szczegóły - tak w ogóle to ja się odniosłem do tekstu a nie wiedziałem nawet że to tekst Małego - myślałem że to Wiślak 86 to skrobnął
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 27.08.2011 o godz. 21:55.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując