|
Nie piszę często na forum, tym razem chciałbym się wypowiedzieć.
Żurawski rok temu powiedział, że są bandą nieodpowiedzialnych ludzi.
W tym roku to się powtarza.
Ktoś spieprzył przygotowanie do meczu z APOELem - nie dziwię się, że przegrali jak cały dzień siedzieli w klimatyzowanym hotelu, a później musieli wyjść na parówę.
Mniejsza o to. Teraz trzeba było się odegrać.
Tu rodzi się moja wątpliwość. Jeśli ta zbieranina spalonych solarium i wyżelowanych fanów Rickiego Martina, który jak wiadomo wsadza sobie w żyć różne członki ciała, nie chce grać meczu na poważnie, jeśli ta banda palikotów zarabioających dobrą kasę kpi sobie ze mnie, posiadacza karnetu, jeśli ma w poważaniu Kibiców, to niech może wyda oświadczenie przed następnym meczem.
Niech napiszą, że im się nie chce, że mają w d..., że wolą pojechać do Kryspinowa, tak jak pikniki. Że może muszą se portki kupić a przy okazji puknąć na parkingu galeriankę.
Oszczędzi mi to nerwów, kupie se bilet na zużel, Wanda i tak z założenia przegrywa. Zeżrę kiełbachę, wyluzuję.
Nie będę tracił czasu i paliwa.
Bardzo proszę.
Aha jeszcze jedno - stał na C2 jakiś koleś ze szczekaczką skutecznie podkurzając ludzi w moim otoczeniu, momentami nie było słychać gniazdowego, bo ten cośtam pluł do szczekaczki, zresztą nie można było zrozumieć co.
Słuchaj kolego, ktoś Ci na to zwracał uwagę na meczu, ale chyna nie słyszałeś. Jak chcesz się bawić w dyrygowanie dopingiem to chociaż do jasnej cholery się ubierz odpowiednio, miejsce dla ekhm... metroseksualnych białych koszulek w paseczki nie jest chyba na tym sektorze. Tutaj staramy się ubierać na czerwono. Tym bardziej, jeśli chcesz opieprzać innych,a z tego co widziałem czyniłeś to.
Ostatnio edytowane przez danpe_ : 27.08.2011 o godz. 21:21.
|