Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2011, 21:01
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
Wiemy, widzieliśmy dzisiaj - pyta na boisku długa jak stąd do Gdańska a tu tylko Święte Barwy i Czy wygrywasz czy nie...
Chłopak - z takim podejściem w stylu "byle nasza wieś spokojna" to grajki mogą Ci pluć w twarz a Ty będziesz mówił, że deszcz pada, bo jasne grajki się zmienią, a Wisła to My i to nie z grajków się śmieją tylko z NAS!!!!
Zrozumcie to!!!! Kibic ma się szanować, ma jechać za drużyną, ma ją wspierać, ale jak drużyna okazuje brak zaangażowania to trzeba gwizdać, cisnąć że jest Wielki H, ale po co? lepiej zasuwać 30 min z jedną piosenką i potem się onanizować jak fajnie było. Tak się klub z Wami liczy, że nawet zgodę posadził osobno. Nigdzie w PL tak nie ma tylko u nas.
a powiedz kolego w którym momencie napisałem COKOLWIEK o dopingu? coś o repertuarze? bo ja znaleźć nie mogę.

co do podejścia do piłkarzy to chyba wyraźnie napisałem w jednym zdaniu.

czy że przegrali mam nie chodzić na SWOJĄ Wisłę (bo nie jest ona twoja jak napisałeś)? chyba mylisz mnie z kimś innym. będę chodził i jak przyjdzie czas (a po APOELu on przyszedł) to powiem co mi leży na wątrobie. Zacznę gwizdać i kibicować Lechii jak dzisiaj.

A jak się pozdrawia miłościwie panującego to koledzy z Gdańska pokazali.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując