Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2011, 20:37
Do wszystkich ekspertów- widzę że dyskusja rozpoczęła się jeszcze w drugiej połowie:

A gdzie wy ....a byliście i dlaczego nie na meczu? To jest dopiero .......enie że doping hujowy że mało ludzi że śpiewamy to a nie tamto! Trzeba było ruszyć dupę i przyjść na R22!
Jeden będzie pisał że mu szkoda kasy wydać na takie widowisko- a skąd ty ekspercie z porażeniem mózgowym mogłeś to wiedzieć przed meczem?
Następny zamieszcza zdjęcie trybuny G. Ciekawe czy znalazłeś je w sieci czy sam zrobiłeś. (jeżeli sak to sorry) ale skoro mecz kończy się o 20a zdjęcie z 20.15 to daje do myślenia.
Kolejny będzie Kirma wyzywał- jak jesteś taki twardy to podejdź na trening i go zjeb a nie ....... na forum! jakoś jak fucki pokazywało się Pawełkowi to nie było odważnego aby z nim porozmawiać chociaż sam Mariusz w wywiadzie do niego zapraszał zainteresowanych. tacy właśnie jesteście zwykłymi ....ami przed monitorem a nie na stadionie!

I to właśnie ja i ci co byli na meczu mogą mówić że piłkarze powinni zostać na Cyprze po tej kompromitacji. Bo mam do tego pełne prawo, bo właśnie dla mnie liczyła się ta obecność DZISIAJ na trybunach a nie jakieś podchody pod lotnisko po wkłady!

koledzy z trybun pamiętajcie to MY jesteśmy Wisła. to od nas zależy jak Wisła będzie postrzegana, to do nas należy bronienie dobrego imienia Wisły.
i nie zapominajcie za 2 lata kopaczy u nas nie będzie, ale my dalej będziemy sobie piątki na trybunach przybijać!

PS. jak następnym razem podczas HYMNU będzie ktoś siedział (i to w naszej koszulce) źle się to dla niego skończy!

weźcie sobie te słowa do serca
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując