Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2011, 12:45
Widzisz Satre, tylko ja pisze w kontekście zaangażowania przeciwników w walkę o LE.Taki ManC w czasie gry z Amica,był budowany pod to by być jedną z najlepszych drużyn na świecie- po to właśnie tam przyszedł ten Szejk.
Dla nich to żaden obciach wystawić rezerwy z jakimś klubem z Polski i ewentualnie przegrać.Oczywiście chwały im to nie przyniesie, ale kibice napewno prędko wybaczyli tamte wyniki, bo wiedzą w jakim kierunku ich klub zmierza i jakie ma cele.
To samo przecież Wisła robiła z Pucharem Polski, która delikatnie mówiąc miała w dupie.A czy tutaj ludzie jakoś płakali po tym jak odpadlismy kiedyś z II ligowym zespołem czy przedupcylismy puchar z Wami?Byly tak oczywiscie jakieś podedyncze "kurvowania", ale co z tego?
Jeśli chodzi o Rapid, to widziałem ich mecz z nami, ze Śląskiem.To drużyna na innym poziomie.Oczywiście, rozumiem Twoj buńczuczny ton.Zlaliście rusków, którzy chcieli zagrać chodzonego i awansować.Pewnie są teraz w....ieni i doskonale ich rozumiem, bo pamiętam Levadie, czy Dinamo.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 27.08.2011 o godz. 12:53.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując