Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2011, 23:01
Tak na siłę starają się coś zrobić z tego Poznania,a tu taki klops. Sprawa poboczna. Otóż zazwsze zastanawia mnie czemuz to jeśli idzie o silne polskie drużyny,to wymieniany jest Amikorz, pod inną nazwą, równo z Legią i Wisłą?Przepraszam ale efemeryda z Poznania,jak mi wiadomo jeden raz zdobyła MP,po nastu latach, cos kopnela w LE i tyle. A tu wymieniani są jakby to było co najmniej 10 lat pasma sukcesów. Jak tak to GKS Katowice wymieniajmy,swego czasu przez iles tam lat z rzędu był naszym nominalnym reprezentantem w PUEFA. A Widzw? Gdzie Amice do nich,no gdzie. Poznan to typowy zespół środka tabeli i nic więcej. Półtora sezonu im się udało i tyle. A tu taka podnieta,w sumie to zabawne. To tak jak zachwyty nad Rudnevem i te jego wycenyfacet kopnął z jakimiś mega miernotami ileś tam bramek i nagle mega napadzior. Rzecz jasna Apoel by popchnął sam,stilic niepotrzebny. Wezcie skonczcie z tym podniecaniem sie Poznaniem bo się wymiotowac chce. Nie wiem jak trzeba byc naiwnym aby wierzyc w to,że nagle Bakero to super trener a w skladzie ma samych asów.

Dzisiaj z Zabrzem, wyprzedanym do cna grali jak dzieci we mgle. Górnicy jechali z nimi jak chcieli. Przepraszam ale dobry zespół nawet mający średi dzień poniżej pewnego poziomu nie schodzi.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując