Tak na siłę starają się coś zrobić z tego Poznania,a tu taki klops. Sprawa poboczna. Otóż zazwsze zastanawia mnie czemuz to jeśli idzie o silne polskie drużyny,to wymieniany jest Amikorz, pod inną nazwą, równo z Legią i Wisłą?Przepraszam ale efemeryda z Poznania,jak mi wiadomo jeden raz zdobyła MP,po nastu latach, cos kopnela w LE i tyle. A tu wymieniani są jakby to było co najmniej 10 lat pasma sukcesów. Jak tak to GKS Katowice wymieniajmy,swego czasu przez iles tam lat z rzędu był naszym nominalnym reprezentantem w PUEFA. A Widzw? Gdzie Amice do nich,no gdzie. Poznan to typowy zespół środka tabeli i nic więcej. Półtora sezonu im się udało i tyle. A tu taka podnieta,w sumie to zabawne. To tak jak zachwyty nad Rudnevem i te jego wyceny

facet kopnął z jakimiś mega miernotami ileś tam bramek i nagle mega napadzior. Rzecz jasna Apoel by popchnął sam,stilic niepotrzebny. Wezcie skonczcie z tym podniecaniem sie Poznaniem bo się wymiotowac chce. Nie wiem jak trzeba byc naiwnym aby wierzyc w to,że nagle Bakero to super trener a w skladzie ma samych asów.
Dzisiaj z Zabrzem, wyprzedanym do cna grali jak dzieci we mgle. Górnicy jechali z nimi jak chcieli. Przepraszam ale dobry zespół nawet mający średi dzień poniżej pewnego poziomu nie schodzi.