Wyświetl pojedynczy post
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2011, 20:42
Panowie eksperci od taktyki i prowadzenia drużyny sami sobie jesteście winni, że wam dzisiaj jest tak smutno.

Naprawdę uważacie, że wejście do LM było możliwe? Chcecie mi powiedzieć, że gdyby nie "zła taktyka" Maaskanta, to powieźlibyśmy APOEL w Nikozji, że tak naprawdę to mamy lepszych zawodników tylko nie mogli oni rozwinąć skrzydeł przez Holendra?

Jeżeli na jakiekolwiek z powyższych pytań odpowiedzieliście twierdząco, to naprawdę nie mam słów. Nie ma sensu z wami prowadzić dalszej rozmowy, bo po prostu nadajmy na innych falach. Wy piszecie bajki, ja staram się realistycznie oceniać rzeczywistość.

Nie będę już powtarzał wszystkich argumentów, które padły w tej dyskusji. Mam tylko nadzieję, że zarząd Wisły zachowa się odpowiedzialnie i nie zniszczy tego co z mozołem budowano przez ostatni rok.

Krytykom natomiast polecam baczniejsze przyjrzenie się Polonii Warszawa, bo tam znajdziecie to czego oczekujecie. Błyskawiczne, ostre decyzje zarządu, zwolnienia trenerów i odsyłanie piłkarzy na trybuny.
Odpowiedz cytując