Arapaho napisał(a):

8 lat ? ale się pochwalileś.W erze Bogusia C nie jeden ,dwóch czy nawet kilkuset kosmitów tylko kilka tysięcy stwierdzilo że są fanami Wisełki. Nie obraź się ale dla mnie wyznacznikiem bycia fanatykiem Białej Gwiazdy nie jest li tylko zasiadanie raz na 2 tygodnie na R22. Nie znam cię , nie chcę oceniać i nie kontynuujmy tego wątku ale czas próby bycia kibicem Wisły dla nowych kibicow Wisły jeszcze nie nadszedł. Pamiętam mecz Wisły z ŁKS kiedy lecieliśmy do II ligi - na X było nas może 400-500 ,na calym stadionie nie wiem czy 1000. To byli fanatycy i ich nazywam kibicami bo zdali egzamin z bycia Wiślakiem. Gdzie byli pozostali , gdzie byłeś wtedy?Bywalcy R22 z poczatków XXI w na ten egzamin dopiero czekają (nie piszę celowo tu o ekipach ultras cz H bo rozumiem że w nich nie jesteś a to jeszcze inna bajka)
Po drugie ja byłem na Litexie na F (na Apoelu na C) zaraz przy barierkach sektora G i wszystko słyszalem idealnie - wiec są dwa wyjascia albo na Apoelu bylo gorzej albo faktycznie jesteś głuchy.
Po trzecie - polonista sie znalazł, znaków interpunkcyjnych też często na forum nie kontroluje więc może coś jeszcze znajdziesz
|
Arapaho, jestes kibic ze hoho, respect , ale inni moga miec INNE wymagania anizeli Ty po przyjsciu na stadion, a Tobie guzik do tego co kto oczekuje !!!! Lubisz Wolisz Kochasz.... wiec masz swoj sektor na ktorym krzycz do woli, na ktorym stoj, na ktorym rob co chcesz..... Takie jest prawo wiekszych stadionow, jest sektor "dla zagorzałych" jest sektor rodzinny i sa sektory na ktorych ludzie chca obejrzec mecz czyli "pikniki" jak zaczeliscie ich nazywac w ostatnich latach......

)))
PS
Na Wisle jezdze od ponad Trzydziestu lat i uwierz mi , nie chce mi sie juz pyska drzec, ani latac z koszami na smieci po ulicach, ja juz swoje "narozrabialem"

w 80-tych latach po roznych Mielcach , Szczecinach ,Lublinach, Poznaniach etc ..... teraz tak jak piszesz... CHCE SIEDZIEC NA DUPIE , pic piwko i zrec kielbache od stewarda w czystej zoltej kamizelce , i DOBRZE Slyszec co leci w glosniku

))) !
Pozdr .."Młoda Wiaro" ....