Wyświetl pojedynczy post
dadek
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2011, 10:34
wg mnie większość z Was ma trochę rację ....
potencjału ludzkiego brakło .... okazało się że o ile w lidze brak klasowych skrajnych obrońców nie jest problemem ,to na wyższym poziomie przeciwnik goni skrzydłami jak po swoim,(Lamey - dobry zawodnik, ale jakże WOOOOOOOOOOLNY )
po drugie - zgadzam się z tymi którzy piszą że gdyby przycisnąć APOEL to się gubili w obronie (vide bramka Wilka), tyle że nie było tego komu i jak zrobić.... taktyka jest jaka jest - gramy praktycznie bez środkowej formacji, bronimy 6-tką , atakujemy 4 -ką a w środku dziura, taktyka w stylu bronimy ryglem w środku i szarpiemy skrzydłami dla mnie wyklucza cierpliwe klepanie i zdominowanie przeciwnika. Wiedzieliśmy że tak będziemy grać w "europie" , ale granie w ten sposób w naszej lidze w większości przypadków w mojej ocenie to nieporozumienie.... Gramy tak dokładnie od 25 kolejki poprzedniego sezonu ( z Lechią na wyjeździe). Czekam z niecierpliwością na sobotni mecz i na to że nie zobaczę koło siebie jednocześnie Czarka i Sobola.
Dariook po którym tak jedziecie ma trochę racji. Nasz treneiro przestał dostosowywać taktykę do przeciwnika i tak samo wychodzimy na Widzew/Koronę jak na Litex/Apoel. Z APOEL-em przez moment gra nam się kleiła ale tylko dlatego że przeciwnik się cofnął i nam na to pozwolił...
Odpowiedz cytując