Gordian napisał(a):

|
Czarek robi stałe postępy, to niezaprzeczalne. Mnie jednak zastanawia ta rozbieżność zdań na jego temat. Część (nawet na tym forum) krytykowała go za to że, owszem w odbiorze bardzo dobry, ale podaje tylko w poprzek boiska, albo do tyłu, ma dużo strat i niecelnych podań. Inni zaś chwalą go bardzo.
|
Niektórzy krytykują go tylko dlatego, że nie podoba im się wygląd Czarka (fryzura ala Bieber

) inni bo usłyszeli od Borka w tv , że Wilk podaje TYLKO do tyłu. Obie te grupy mają blade pojęcie o piłce nożnej.
Czarek gra swoje i wszystkie statystyki przeczą temu by był tylko defensywnym pomocnikiem bez inklinacji ofensywnych,
Czarek ma 2 gole i 2 asysty na 6 spotkań pucharowych! W zeszłym sezonie też swoją grą przyczynił się do zdobycia mistrzostwa polski, asystując przy golu Genkova z Lechem Poznań (1:0).
Gdzie był Sobol w wieku 26 lat? odpowiadam: Wisła Płock i nic nie wskazywało, że będzie długie lata najlepszym defensywnym pomocnikiem w Polsce.
Romuald napisał(a):

Teraz łatwo pisać lepiej było trafić Kopenhage a co mieli płakać że trafili rankingowo najsłabszą drużyne ? a ty chciałeś Kopenhage przed losowaniem ?pewnie pełne portki miałeś podczas losowania i jak niemal 99.9 procent kibiców chciałeś apoel lub bate.I Pilzno to mistrzowie Czech zapamiętaj
.
|
Gówno prawda. Generalnie przed losowaniem najbardziej obawiałem się właśnie APOELU - gdyż znałem potencjał tej drużyny. Kopenhagi może nie chciałem, ale oceniałem ich znacznie poniżej mistrzów Cypru! Tylko ludzie niedoinformowani chcieli APOEL... teraz już znają jego wartość.