Wyświetl pojedynczy post
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2011, 00:39
Oczywistą oczywistością jest, że zmiany muszą być. Trzeba przypływu młodej krwi do drużyny. Może pogdybam kto in, kto aut.
  • Jirsak, Boguski, Kowalski - pierwszymi dwoma spróbować ugrać coś w sprawie Mili. Myślę, że Lenczyk chętnie widział by Boguskiego w klubie. Jeśli nie to sprzedać... Kowalskiego byle gdzie...
  • Lameya sprzedać- Jovanović na jego miejsce oraz kupić jakiegoś ofensywnego, szybkiego obrońce, młodego.
  • Diaz aut- kupić jakiegoś ogarniętego obrońce, Pajlić na ligę wystarczy jako zmiennik.
  • Jaliens aut- podejrzewam, że ma bardzo wysoki kontrakt, a kupić jakiegoś zwrotnego obrońce i młodego perspektywicznego za Kowalskiego.
  • Biton oddać z powrotem- kupić napastnika ze zmysłem do strzelania goli, po co nam 2 o podobnej charakterystyce?
  • Wykupić Nuneza- gość jest niezły,
  • Kupić Sebastiana Milę, ogar, w środek, zmiennik za Meliksona, lub wtedy Maor na skrzydło.
Wszystko, tylko zależało by nam wszystkim, aby były to wzmocnienia prawdziwe, a nie nic nie wnoszące roszady w składzie. Moim celem było wzmocnienie obrony i zmiany w ataku.
W kolejnych okienkach:
  • gdy Radek zakończy karierę- kupić Przemka Kaźmierczaka, najlepszy DPS w lidze, doświadczony
  • kupić przebojowego prawego skrzydłowego, do rywalizacji z Małym, np. wypożyczyć Lukianovsa. Wiem, szalony pomysł, ale nie zaszkodzi, ma 24 lata, jeszcze młody lub kupić Dżalamanidze- 19 lat, ale już teraz.
  • Sprzedać Jovanićia jeśli się nie rozwinie i kupić bramkarza, nie koniecznie Polaka, bo nie widzę na razie nikogo sensownego.
Tak ja to widzę i podkreślam, że ważne żeby ciągle wzmacniać drużynę, a nie kupować to samo i jeszcze uczyć, aklimatyzować itp.
Miłej lektury
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując