Wyświetl pojedynczy post
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2011, 17:18
Też mam wrażenie że byliśmy w stanie ich wyeliminować,3 minuty to nie wszystko,brakuje nam zwykłego boiskowego cwaniactwa,może gdyby ktoś poudawał kontuzje to byśmy dotrwali,wiem że to nie w naszym stylu ale wszyscy tak robią.Taktyka Roberta Masskanta była by dobra gdybyśmy skończyli z korzystnym wynikiem 2-1,teraz najlepiej go skrytykować,zabrakło 3-5 minut do awansu,teraz trzeba zrobić wszystko aby za rok Wisła była jeszcze lepsza
Aha i taki mały fakt mecz,który decyduje o awansie żeby był w Krakowie bo kolejny raz nasza przewaga z Reymonta zostaje zniszczona na wyjeździe,myślę że gdyby 1 mecz z Apoelem był w Nikozji a 2 w Krakowie to dziś bylibyśmy w piłkarskim raju

Przykro się robi jak wszyscy komentatorzy najpierw pieją z zachwytu a później gdy nam nie idzie wylewają tony żalu
Roman Kołtoń do niego miałbym pytanie dlaczego nagle po 1 meczu Jaliens i Czavez są za słabi na Champions League,co by powiedział gdybyśmy dotrwali do końca z wynikiem 1-2 ?
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 24.08.2011 o godz. 17:28.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując