Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2011, 16:55
a_r_e_n_a napisał(a):Wyświetl post
wybacz, ale najlatwiej jest uniknac odpowiedzialnosci tlumaczac sie bezradnoscia. jestesmy Wisla Krakow. mamy piekny stadion, wspanialch kibicow, trenera ktory w przeszlosci przymierzany byl do roli sekekcjonera kadry holandii, dyr. sportowego z PSV, w obronie graja: 3 obecni reprezentanci i jeden byly z ogromnym doswoadczeniek i sukcesami nie tylko na arenie krajowej, ale i miedzynarodowej.

pomoc: Kirm, Malecki, Melikson, Wilk - reprezentanci swoich krajow, Iliev, Soholewski - czy tu cokolwiek trzeba pisac?

Napad: Genkov i Biton - niech mi ktos powie ze nie sa to zawodnicy, ktorzy juz cos w pilce osiagneli?

pozostaje Nunez, Jirsak, Gargula, Bunoza, Dragan i inni. Czy to sa pilkarze za slabi by podjac rowna walke z mistrzem cypru? Pytam sie wiec kogo musimy zatrudnic? kiedy wreszcie bedzie ok?

gadki o zaangazowaniu i maksymalnym wysilku to mamrotanie slepego o kwiatach.

Wisla zagrala zle taktycznie, a pilkarze nie byli odpowiednio gotowi mentalnie na ten pojedynek.

Nie chodzi o denne nasranie na swoja druzyne, ale po co przeklamywac rzeczywistosc i udawac, ze widzielismy cos czego nie bylo.
Nie mogę się z Tobą zgodzić , mimo że na papierze wyglądamy przyzwoicie to nie mocniej od Apoelu . Oni tez mają kilku zawodników z bardzo dobrym CV którzy posiadają wyższe umiejętności od naszych piłkarzy . Takie są fakty i to było widać w tym wczorajszym meczu . Ten ich napastnik Ailton jest po prostu lepszy od Genkova czy Bitona ( choć jego jeszcze dobrze nie poznaliśmy) , my nie mamy skrzydłowego klasy Manduci czy tego Cypryjczyka który wchodził z ławki , ten ich rozgrywający Marcinho w tym dwumecz zagrał znacznie lepiej od Maora , w środku pomocy mieli zawodnika który jakiś czas temu "był" w Chelsea , ich obrona też wygląda bardzo solidnie i w takim składzie grają już od dłuższego czasu a ten Paulo Jorge czy jak mu tam nie jest słabszy od Chaveza co pokazał podczas tych dwóch meczów . Przegraliśmy ponieważ po prostu byliśmy słabsi , wiem że niektórym ciężko jest się z tym pogodzić ale takie są fakty . Pokonała nas drużyna lepsza , grająca ładną piłkę i jestem przekonany że nasi piłkarze dali z siebie wszystko i teraz jakieś oskarżenia że się nie przykładali , że brakło ambicji są nie na miejscu i są krótko mówiąc chamstwem ! Tych ostatnich słów nie kieruję do Ciebie tylko do tych wszystkich którzy tak twierdzą ...
Ostatnio edytowane przez fanfan : 24.08.2011 o godz. 16:59.
Odpowiedz cytując