Wyświetl pojedynczy post
Maverjuve
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2011, 16:50
Fuks napisał(a):Wyświetl post
Zachwiały ci sie proporcje. Policz ilu ludzi w tym temacie chce glowy RM (to Ci sie chyba zmiesci na jednej ręce, o ile w ogole ktos taki tu był). A potem policz ilu wypisuje takie bezsensowne teksty w stylu "koniec wakacji, masa frustratow". Wyjdzie ci zdecydowana przewaga tych drugich. Nie da sie normalnie pisac przez takie wstawki. Kazdy kto sie chce wypowiedziec na temat taktyki we wczorajszym meczu, to ktos kto sie nie zna, kolejny trener w 40 milionowym kraju, czy zwyczajny frustrat przed rozpoczeciem szkoly. Genialne.
Fakt, od wczoraj nie przegladalem forum, najpierw napisalem posta a dopiero pozniej zaczalem czytac poprzednie strony, bedac przekonanym ze duzo wiecej osob bedzie chcialo zwolnic trenera. Przyznaje sie ze zle zrobilem i przepraszam.
Cytat:
Kontynuujac - ogladnalem wlasnie bramke Wilka. Troche parodia jak dla mnie, błędy APOELu az kłują w oczy. Zobaczcie sobie gdzie jest Wilk jak Iliew dostaje piłke - nie widac go nawet w kamerze. Po chwili truchcikiem nadbiega, pokazuje gdzie mu podac, dostaje pilke i strzela, w czym praktycznie nie przeszkadza mu zaden obronca, gosc wbiega a nikt kompletnie sie nim nie interesuje. O tych trzech ktorzy nie zaatakowali Iliewa stojąc obok niego nie wspomne. Wystarczylo wprowadzic ofensywnego pomocnika na boisko, zeby APOEL nie bardzo wiedzial co robic w defensywie, ktora byla ich najslabsza stroną. Dlatego uwazam, ze jakbysmy zagrali odrobine odwazniej (ze trzeba bylo grac defensywnie to jest oczywiste), bylaby szansa na wsadzenie jeszcze przynajmniej 1 bramki.
Wiesz, mi nie chodzi o to ze gdyby APOEL przycisnac to mogliby sie pogubic, bo tego sie nie dowiemy. Chodzi mi o to, ze Wilk dostal konkretna pilke z ktorej zrobil to co powinien, a moj tata (jako przyklad, przypuszczam ze duzo wiecej takich osob jest) stwierdzil "fuks".
Odpowiedz cytując