Maverjuve napisał(a):

|
2. Ten temat to swietna sprawa dla osob chcacych zwiekszyc liste ignorowanych... Bo bylo do przewidzenia ze cwiercludzie i inne pokemony majace koncowke wakacji (moze to jest powod tej frustracji) po odpadnieciu z LM bedzie chcialo glowy RM. A osoby twierdzace "ile mozna czekac na zgranie, ile bedziemy sluchac na ten temat bajki" itp, to nie wiem czego oczekuja. Tamtego roku zmieniono pol skladu, w zimie 1/4 i teraz znowu 4 transfery, z ktorych co najmniej 3 maja miejsce w pierwszym skladzie chce by klepali sobie jak po 5 latach gry wspolnej. Przypomina mi sie sytuacja z wczoraj, gdy ogladalem z tata mecz. Przy kazdej, KAZDEJ akcji APOELU mowil: "patrz jak graja, jaka klepka", a gdy Iliev podal ZAJEBISCIE do Wilka to byl to oczywiscie FUKS. Troche pokory.
|
Zachwiały ci sie proporcje. Policz ilu ludzi w tym temacie chce glowy RM (to Ci sie chyba zmiesci na jednej ręce, o ile w ogole ktos taki tu był). A potem policz ilu wypisuje takie bezsensowne teksty w stylu "koniec wakacji, masa frustratow". Wyjdzie ci zdecydowana przewaga tych drugich. Nie da sie normalnie pisac przez takie wstawki. Kazdy kto sie chce wypowiedziec na temat taktyki we wczorajszym meczu, to ktos kto sie nie zna, kolejny trener w 40 milionowym kraju, czy zwyczajny frustrat przed rozpoczeciem szkoly. Genialne.
Kontynuujac - ogladnalem wlasnie bramke Wilka. Troche parodia jak dla mnie, błędy APOELu az kłują w oczy. Zobaczcie sobie gdzie jest Wilk jak Iliew dostaje piłke - nie widac go nawet w kamerze. Po chwili truchcikiem nadbiega, pokazuje gdzie mu podac, dostaje pilke i strzela, w czym praktycznie nie przeszkadza mu zaden obronca, gosc wbiega a nikt kompletnie sie nim nie interesuje. O tych trzech ktorzy nie zaatakowali Iliewa stojąc obok niego nie wspomne. Wystarczylo wprowadzic ofensywnego pomocnika na boisko, zeby APOEL nie bardzo wiedzial co robic w defensywie, ktora byla ich najslabsza stroną. Dlatego uwazam, ze jakbysmy zagrali odrobine odwazniej (ze trzeba bylo grac defensywnie to jest oczywiste), bylaby szansa na wsadzenie jeszcze przynajmniej 1 bramki.