Wyświetl pojedynczy post
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2011, 14:38
zizou napisał(a):Wyświetl post
Nie - ja nie oceniam, nie krytykuję Waszych dokonań w tym roku; post przypominający obecnośc Legii i Widzewa w LM był tylko odpowiedzią na stwierdzenie jednego z forumowiczów, że LM nigdy w Polsce nie było. W tym samym poście (ze 2 strony wcześniej). prosiłem żeby nie pisac, że to była inna LM bo kilkanaście lat temu wszystko było inne - ale mimo to niektórzy nie mogli sobie odpuścic - trudno, rozumiem emocje po wczorajszym meczu i nie mam zamiaru przerzucac się inwektywami, ale pojechac drobną złośliwością - czemu nie. Normalni i trzeźwo patrzący zrozumieją, inni - ich problem.
I tak, masz racje - fakt, że w ostatnich latach nie mamy się czym pochwalic co do pucharów, aczkolwiek ciągle mam nadzieję, że to się zmieni.
OK - tyle że jest nieco racji w tym, to była inna Polska, inna Legia, inne IFK, inna polska piłka, inna piłka na świecie itd.

W tej Polsce, w której dzisiaj żyjemy - w Polsce kiepskiej piłki kopanej, która dopiero wstaje z kolan (bo uważam, że powoli następuje poprawa) - w tej Polsce nigdy LM nie było.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując