Wyświetl pojedynczy post
pit5791
Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2011, 12:22
baro1995

Wszystko co piszesz fajnie ,tylko że tak nie było niestety.
Daj mi jakiś materiał który potwierdzi twoje argumenty, ja na moje zamieściłem skrót meczu.

Np. w sytuacji z Kuzerą Diaz zawalił, ta akcja z ręką, kto komu ratował tyłek, nawet pod koniec ta akcja o której piszesz, że poszedł do asekuracji i go ograli, to gdyby się boczny obrońca nie dał ograć ,to asekuracja nie byłaby potrzebna.

Jeśli stoper wychodzi z pozycji, to powinien go asekurowac defensywny pomocnik, lub jakiś starszy kolego powinien go poinstruować aby tego nie robił.

O której sytuacji z Korzymem piszesz?

W końcówce to akurat zrobił to co powinien, Gdyby Lamey wczoraj w 87 minucie zrobił to samo, to może gralibyśmy w Champions League.

Nie twierdzę, że chłopak jest super grajkiem na teraz, ale jest młodszy od Bunozy o 4 lata, a tego na boisku widać nie było.

Ale co chcesz udowodnić tym tekstem z PSV i Feyenoordem? Dlaczemu pominąłeś Ajax? Jaliens grał w AZ ostatnie 7 lat nie 4.

Chcesz powiedzieć, że AZ osiągnał w ostatnich 7 latach więcej niż Ajax czy PSV? Albo, że więcej się tam zarabia?

Jeśli argument z Klubami holenderskimi za mało jest przekonujący, do dlaczemu skoro był taki dobry nie trafił do Ligi np. angielskiej, czy chociażby niemieckiej?

Odpowiedź.
Jest to po prostu przeciętny piłkarz, ze średniego klubu europejskiego u schyłku kariery, którego coraz częściej dopadają kontuzję.
Budowanie na nim wielkiej Wisły to niestety moim zdaniem pomyłka, szczególnie za taką pensję jaką pobiera.
Ostatnio edytowane przez pit5791 : 24.08.2011 o godz. 12:30.
Odpowiedz cytując