Cytat:
|
Ja mam nadzieję, że Boss nie tylko wytrzyma ale wreszcie się czegoś nauczy - że bez odpowiednich środków na transfery nawet Stan nie wyczaruje mu grajków na LM.
|
No i to jest kluczowe, mam nadzieję, że jeśli "wytrzyma" to nie będzie również patrzał na swoich pracowników jak na partaczy tylko obdarzy ich zaufaniem.
Świetne słowa: - Po meczach kwalifikacyjnych widzę same pozytyw w jego pracy. To, że wiślacy w pierwszym meczu zdołali wygrać, a na Cyprze strzelili gola to zasługa szkoleniowca. Widać, że wypracował pewne schematy rozgrywania piłki na treningach i tknął wiarę w zespół. Powtórzę. Jeśli kibice, czy dziennikarze będą narzekać, że już było tak blisko i zabrakło tylko koncentracji to ci ludzie będą w błędzie. Było piekielnie daleko i tylko dzięki pracy sztabu szkoleniowego oraz poświęceniu i ambicji piłkarzy wydaje się niektórym, że było blisko."
Powtórzę jeszcze raz graliśmy tak jak pozwalał nam potencjał. Piszecie o bardziej ofensywnej grze, tylko gdyby tak zagrali to emocje byśmy mieli ale do 45 minut pierwszego meczu a nie do samego końca na Cyprze.