zim zum napisał(a):

Według mnie dużą winę za porażkę ponosić nasz trener i jego ciągłe granie w defensywie. Ja nie wiem na co on liczył, że przez 90 minut będziemy się bronić i się uda ? My jesteśmy analfabetami w tworzeniu akcji ofensywnych, niestety taka jest brutalna prawda.
Boli to, że graliśmy z jakimś Apoelem a różnica była jakbyśmy grali z Barceloną. Jaliens, Lamey i inni to są jak widać kiepscy zawodnicy na tle średniego europejskiego klubu. Przykro....
|
Może uznał że gdybyśmy grali otwartą piłkę dostalibyśmy w dupsko więcej bramek, i wcześniej?
Celem w tym roku był awans do fazy grupowej i Ligi Europejskiej i granie w pucharach do zimy by zarobić trochę siana!!!!
Mówił o tym prezes naszego klubu i pierwszy trener.
Cel został spełniony.
Jakiś czas temu pierwszy trener mówił również że jesteśmy za słabi piłkarsko na Ligę Mistrzów.
Sprawdziło się.
Od początku sezonu wszystkie mecze czy w lidze czy pucharach graliśmy tym samym systemem, za podwójną gardą. Łącznie z ligą. Dlaczego? By to ustawienie na Europę ćwiczyć.
W klubie nie będzie nerwowych ruchów bo nakreślone cele są realizowane.
Ja się zacznę niepokoić począwszy od soboty jeśli po zejściu ciśnienia związanego z Ligą Mistrzów będziemy grali dalej tak zachowawczo i nie będziemy robić postępów jak drużyna.