Wyświetl pojedynczy post
master777
Senior Member

Od: 04.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2011, 03:08
Powtórzę to, co inni, albo i nie:

Teraz najważniejsza jest liga, bo jeśli nie będzie mistrza, nie będzie też Maaskanta, znając nasze prezesowskie realia, niestety.

Mamy zawodników i to jest duży plus. Mamy Stana, jeszcze przynajmniej zimą, więc jest szansa kogoś sprzedać/dokupić młodego i dalej zgrywać.

Ale tak jak nadmieniłem wyżej - to wyniki z ligi zweryfikują, czy zespół będzie dalej spokojnie BUDOWANY, czy znów go rozwalą. Popatrzcie, kiedy kończą się kontrakty Maaskanta, a przede wszystkim Stana - bez Stana ja tego nie widzę, choć Basałaj i jego ekipa nie zrobili transferów złych, jednak brakuje tego szlifu w ich poczynaniach, tej ogłady, którą ma Stan.

To ta dwójka, z pośrednim udziałem Basałaja, wyciągnęła nas z największego g... od czasów Ery Cupiała (nawet za czasów post-Bednarzowych mieliśmy pełen skład w trakcie przygotowań), co więcej, zrobiła to w ciągu roku.

Jesteśmy na dobrej drodze, zaufajmy tylko tym, których mamy. Zimą przedłużmy kontrakt ze Stanem, latem z Robertem, niech miasto wreszcie skończy stadion. My zaś kibicie bądźmy zawsze przy Reymonta, by zwiększyć klubowe aktywa. I kibicujmy z jeszcze większą mocą i gracją, by Ci, którzy na nas patrzą - działacze, trenerzy i piłkarze - pokochali to miejsce i pracę tutaj jeszcze bardziej niż teraz.

Do Boju (i oby utrzymała się formuła Platiniego ).
Odpowiedz cytując