masada napisał(a):

kulą w płot, kolego, nie dlatego że GW, tylko dlatego. że akurat redakcję sportową mają składającą się z wybitnych półgłówków co udowodnili po raz kolejny. To zupełne tabloidowa wizja świata, danie sześciu jedynek to dokładnie to, czego oczekuje plebs, czyli igrzysk, dojebać komuś, jak mu się noga podwinęła. Idę o zakład, że gdyby Wisła dowiozła to 1-2, to byłyby czwórki, piatki i entuzjastyczne opinie.
Jaka ocenę proponujesz w takim razie dla innych trenerów i właścicieli polskich drużyn z ekstraklasy? -6? :/
|
Szanowny Kolego po pierwsze nie napisałeś ale mieli h... relację ale t ..... chociaż i wtedy troszkę kultury by się przydało, bo to co nie podoba się Tobie podoba się innym nazwanym przez Ciebie Plebsem, przez innych potencjalnym klientem - skrótowo po cholerę tam właziłeś i czytałeś skoro to takie tandetne.
Oceniłeś Ich swoim stwierdzeniem na podstawie ich ocen a niestety oceny akurat mieli słuszne bo co jak co ale większość naszych piłkarzy jeśli nie wszyscy zagrali na 1 lub nawet na 0 (bo ja osobiście Patrykowi nawet 1 bym nie dał bo na nią nie zasłużył - cóż czasami się zdarzają takie mecze niestety Jemu coraz częściej i leśli tym meczem chciał potwierdzić konieczność nowego "bogatego" kontraktu to raczej Mu nie wyszło.
Po drugie nie oceniałbym naszego meczu jako "powinięcie nogi" moglibyśmy mówić o tym w przypadku gdybyśmy to my grali dobrze przeważali, byli lepsi i przez przypadek 3 min przed końcem APOEL strzelił nam gola niestety było inaczej byliśmy słabi, słabsi, beznadziejni na tle przeciwnika, jaka piłka krajowa jaka liga takie i puchary, a jaskółka wiosny nie czyni.
Po trzecie gdyby Wisła dowiozła ..... ale nie dowiozła bo nawet nie chodzi o to że nie dała rady ale jej się nie należało ... a nawet jeśli by dowiozła to wynik owszem idzie w zapomnienie w szerszej perspektywie ale jutro a tym bardziej po losowaniu Ci którzy znają się na piłce zadawali by proste pytania co zrobić żeby z taką grą się nie zbłaźnić w meczach grupowych.
A i na zakończenie nie wiem po co w dyskusji dotyczącej konkretnego meczu wyskakujesz z innymi trenerami i właścicielami.

Ja nie mam pojęcia
a jeśli już chcesz propozycji to ocena jest adekwatna do ich wyników czyli ZEROWA !!!!