wislakbgc napisał(a):

|
LE ma bo przeszliśmy dwóch słabych rywali (jednego tylko dzięki Maorowi ) , byłaby LM , jednak jej nie ma ... Mam pretensje bo nie umiał ustawić zespołu , a z tego co wiem to on i Valcx wybierają piłkarzy do drużyny , więc przestańcie go chwalić że zrobił drużynę z obcokrajowców bo nikt mu i Valcxowi nie bronił sprowadzać polaków ... Jakoś nie cieszy mnie ta gra (remis z Koroną , Widzewem , porażka bez walki z mistrzem Cypru ) ... Współczuję Twojemu wyobrażeniu kosmosu , kosmos to jest APOEL w porównaniu do nas , patrząc przez pryzmat tego co było to jakby ze czasów Kosowskiego , Żurawia , Franka , Szymkowiaka , Uche itd trafił się nam taki rywal a nie np. Real Madryt to bylibyśmy w LM już wtedy i obecnie drużyna całkiem inaczej by wyglądała ... Wisła jest słabsza , dużo słabsza niż wtedy , ale wiadome że trzeba się cieszyć z mistrzostwa ... które też było osiągnięte w kiepskim stylu ...
|
rozumiem, że po Karabachu spodziewałeś się, że ligę wygramy w super stylu (swoją drogą ile to punktow przewagi nad następnym zespołem mieć powinniśmy?) i że w pucharach zatrzymamy się w finale LM? No jakbyś jeszcze wyłożył na czym opierały się te Twoje przypuszczenia?