Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2011, 00:14
Macieeek napisał(a):Wyświetl post
dobra, w....ilem sie i musze sie wyzalic. postanowilem ze .......e albo przestane chodzic na mecze albo przestane chodzic na C, mam ....a dosc tych .......onych "warjatoff" co jebnal sobie słit focie przy oprawie a jak ....a bedzie trzeba pospiewac, wrzucic na oprawe, czy wziac czerwona koszulke to juz ....a nie bo na ..... dzis sobie daje postanowienie iz przechodze na inny sektor bede siedzial jak jakis jebany janusz, i wpierdalal kielbase i gwizdal na swoich pilkarzy, ....a ci tez pilkarzyki-pajacyki jebani najemnicy . to co dziś/wczoraj widzialem to od tego zeby bolaly, jebal nas jakis jebany apoel do ktorego polacy jezdzili sie odbudowac. a jeszcze co do tych jebanych trybun, gyd przyjechal apoel to bylo "och ach och patrz jak oni sie bawia jak skacza, wszyscy maja czerwone koszulki" i to ....a mowily osoby co w przerwie meczu gadaly o jebanych dekoderach i warcrafcie, w bialych koszulkach i ....a jak gniazdowy prosil o skakanie to juz dupy nie ruszyli, dobra starczy na dzis, i tak mi jebną bana wiec narazie.
I na koniec mam nadzieję, że dobra konkluzja
Odpowiedz cytując