Wyświetl pojedynczy post
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2011, 23:12
Pierwsza mysl po gwizdku sedziego-dramat. Nawet na lzy nie byloby sil. Co mnie w pewien sposob uspokoilo to fakt, ze o raz kolejny przekonalem sie ze pilka jest sprawiedliwa. moze kiedys los odda nam ta sprawiedliwosc, gdy bedziemy tego potrzebowac.

Pareiko zachowal sie beznadziejnie. Oczywistym jest, ze wybronil nam wiele sytuacji, ale czy nie po to zostal zatrudniony? Byl to jego obowiazek. Nasza druzyna smuci mnie swoim zalosnym indywidualizmem. Nie jestesmy zgrana paczka, lecz zbiorem pojednczych kopaczy. Martwi mnie bezradnosc Meliksona. Troche sie zawiodlem. Myslalem, ze to nasz nowy magik, krol srodka pola, czysty diament. Niestety w meczach z Apoelem wygladal jak matowy bursztyn z Baltyku. Wsrod innych kamulcow z.ekstraklasy sie blyszczy, ale przy innych kamieniach szlachetnych traci swoj urok. Prosze Maor udowodnij, ze to tylko wypadek przy pracy.

Braki byly wszedzie. Kazda formacja wymaga uzupelnien. Trener tez stanowczo powinen popracowac nad soba. Nie jest swiety i ponosi duza odpowidzialosc za osiagniety wynik. Brak nam gry konbinacyjnej, schematow obronnych i wielu innych elementow. Mimo to uwazam, ze mamy dobrego trenera i nie chcialbym zmiany. Przedewszystkim liczy sie teraz ciezka praca calego zespolu.

Moze poraby byla zakontraktowac wreszcie jakiegos dobrego napastnika. Spryt boiskowy Gienka i start do pilki to jakis koszmar. Oczekiwalem od niego wiecej.

Patrze na nasz sklad. W kazdej formacji reprezentanci lub przyzwoite nazwiska swiata futbolu. Gdzie w takim razie uciekla nam "jakosc"? Skad taka kolosalna rozmica na rzecz przeciwnika? Mam wrwzenie, ze w meczu z Realem Madryt wygladalismy lepiej swego czasu. Fakt pilkarze inni, ale pieniadze podobne.

Pozdrawiam kolegow i dziekuje pilkarzaom za wole walki-tego wam odmowic nie moge. Bedzie DOBRZE!
Ostatnio edytowane przez a_r_e_n_a : 23.08.2011 o godz. 23:22.
Odpowiedz cytując