Wyświetl pojedynczy post
kha1
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2011, 22:44
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Jednak kilka rzeczy powiem na nasze usprawiedliwienie.

Za początek budowy drużyny można uznać 23 sierpnia 2010.
Co prawda już wcześniej wypowiedziałem się bardzo obszernie, ale osoby (z całym szacunkiem kacpaw), które uważają, że ta drużyna nadal jest budowana, są w wielkim błędzie. Cały rok Maaskant i Valckx przygotowywali Wisłę na ten moment. Wszystkie ruchy transferowe były dostosowywane nie pod przyszłość, ale pod awans do Ligi Mistrzów. Większość graczy (tych mających największy wpływ na grę) klubu jest albo w bardzo zaawansowanym wieku, albo zaledwie wypożyczonych.

Ciężko sobie wyobrazić jak wiele pieniędzy Biała Gwiazda musiałby wydać, aby za rok o tej porze mieć lepszą drużynę od tej obecnej. Bo Iliev, Lamey, Sobolewski czy Jaliens grać lepiej nie będą. A nawet jeśli jakimś poza logicznym wytłumaczeniem utrzymaliby swoją dyspozycję, to i tak będzie za mało. I wydaje mi się, że Robert i Stan zrozumieją to po tym meczu. Nie zdziwię się nawet, gdyby podali się do dymisji (TFU TFU, oby nie)

Sytuacja Wisły jest moim zdaniem dramatyczna. I jesli tylko Iliev i Melikson nie będą grali na miarę swoich możliwości, to już teraz możemy zapomnieć o Mistrzostwie. Mam również nadzieję, że klub całkowicie odpuści LE, bo wtedy będzie jeszcze większy dramat...
Cytat:
Najezdzac na Diaza? Ogladaliscie ten mecz? W pierwszej polowie przynajmniej 2 razy ratowal nas rozpaczliwymi wslizgami przy 100% sytuacjach dla APOEL'u.
AHAHAHA! Wybaczcie, nie mogę To był poziom 10 ligi azerskiej. W przerwie Maaskant musiał mu obrazić matkę, bo coś ruszał nogami. Nawet przewrotkę zaliczył! Matko, co za dramat. Oby już nie grał więcej.
Jeśli wierzycie, że za rok będzie lepiej - czas się obudzić.
Ostatnio edytowane przez kha1 : 23.08.2011 o godz. 22:47.
Odpowiedz cytując