Wyświetl pojedynczy post
Stavanger
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2011, 22:21
Moja ocena tego meczu. My w pierwszych minutach pokazaliśmy Cypryjczykom, że się bronimy i jesteśmy stremowani. Oni to wyczuli i na nas siedli. Szkoda pierwszej bramki, Patryk mógł się zachować lepiej i uciec zostawiając miejsce Pareice. W ogóle, dlaczego Patryk próbował iść na przebój? Absolutnie nie winię go za wynik meczu,niestety każdy zawodnik dorzucił cegiełkę porażki. Liga Mistrzów była tak blisko, przy bramce na 3:1 miałem deja vu z Aten. Cóż, warto dodać,że bilans 5:1 w eliminacjach hańby nam nie przynosi. Cypr ma pieniądze, grają tam świetni piłkarze, o których możemy w TE tylko pomarzyć. Troszkę żalu mam o to kurczowe bronienie dostępu do bramki. Ale było minęło. Ważne, że nie pompowaliśmy balonika ( zrobiły to media dzieląć skórę na niedźwiedziu poprzez wyliczanie ewentualnych profitów z awansu ). Mogą się z nas śmiać, ale to i tak my będziemy reprezentować Polskę w Europie. W Europie, która nam odjeżdża ( vide HJK Helsinki wygrywają z Schalke 04 2:0 ). Mam 100% poparcia dla Roberta i Stana. W rok sklecili nam drużynę, która po Karabachach i Levadiach czekała na puchary. Wiślacy, nie obrażajmy piłkarzy, nie patrzmy na mało rozgarniętych kibiców życzących nam źle. Z tego meczu zostaną wyciągnięte wnioski, które zaprocentują. Pozdrawiam,jestem dumny,że kibicuję tej drużynie. A propos profitów, może w grupie LE mniej płacą, ale tam można coś ugrać. Ci piłkarze to zrobią, jestem tego pewien.

Odpowiedz cytując