Wyświetl pojedynczy post
borys
Banita

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2011, 22:19
krzsmi11 napisał(a):Wyświetl post
Prawda jest taka, że nie mamy drużyny. Nie umiemy grac w piłkę! Wielu z Was się oburzy ale lepiej zdajmy sobie z tego sprawę teraz. Mamy w drużynie indywidualności - to napewno. Jednak to nie jest kolektyw, to nie są piłkarze którym nie przeszkadza piłka, to nie są piłkarze którzy po podaniu wychodzą na pozycję itp itd. Taka jest prawda! Dobitnie było widac to w tym meczu. Jestem bardzo rozczarowany wynikiem i grą jednak szczerze mówiąc nie spodziewałem się niczego więcej. To jak gramy w Ekstraklasie każdy wie, remisy z Koroną,Widzewem czy Polonią niektórzy tłumaczyli różnie, jednak prawda jest taka, że jako drużyna nie umiemy zdominowac przeciwnika. Pojedyncze przebłyski Meliksona, Ilieva czy Małeckiego to za mało nieraz na ligę a co dopiero na LM. Apoel dzisiaj pokazał nam w jakim miejscu jesteśmy. Jak daleko nam jeszcze do średniaków Europy. Przykro mi jest niezmiernie, łzy cisną się do oczu dlatego, że ta drużyna dała z siebie wszystko, a nie była w stanie równorzędnie podjąc walki z przeciwnikiem.
Amen, dodajmy do tego stale fragmenty w ofensywie i w defensywie i sytuacja rozowo nie wyglada.
Odpowiedz cytując