Wyświetl pojedynczy post
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2011, 21:56
Z taką grą ani przez moment nie zasłużyliśmy na awans do elitarnych rozgrywek Ligi MISTRZÓW. Kompletne ZERO z przodu, nawet solidnie z tyłu, ale co z tego, jak Pareiko do spółki z Małeckim musieli wjebać sobie gola. Trzecią bramkę też moim zdaniem zjebał Pareiko, zamiast stać na środku jak trzeba, to ten tańczy w bramce jak swego czasu Jerzy Dudek. Jestem zażenowany naszą grą, a w szczególności PATRYKA "JA SAM I CH*J" MAŁECKIEGO. Powiem szczerze - chciałbym żeby odszedł, póki możemy dostać za niego trochę pengi. Ten napakowany knypek poza holowaniem piłki nie potrafi niczego, od czasu do czasu wyjdzie mu strzał życia i tyle. Fajnie, że jest Wiślakiem, fajnie, że utożsamia się z tym klubem, ale... Mateusz Kowalski też kocha Wisłę. DLACZEGO AKURAT DZISIAJ WISŁA MUSIAŁA ZAGRAĆ TAK BEZNADZIEJNIE, NO DLACZEGO? Dlaczego...

Nie było mi smutno, gdy odpadaliśmy z Barceloną - nie mieliśmy szans. Nie płakałem po porażce z Realem Madryt, ale Z CYPRYJCZYKAMI? Szkoda, że nie awansowaliśmy do Ligi Mistrzów - wiadomo, pieniądze. Ale z taką grą skończylibyśmy zmagania w tych rozgrywkach z bilansem bramkowym 0:100 i oczywiście z 0 punktami na koncie. Teraz mamy LE, możemy powalczyć, ale to nie to samo...

A Cupiał dalej dawaj 500 tysięcy euro na transfery i chciej sobie Ligi Mistrzów. Powodzenia życzę. Z takim podejściem chyba lepiej byłoby sprzedać klub w ręce kogoś, kto naprawdę chcę tego awansu i byłby w stanie zapewnić odpowiednie wzmocnienia. Pan chce, ale kasy nie daje - nie tędy droga.

DRAMAT, PŁACZMY, WIESZAJMY SIĘ, ZAZDROSZCZĘ TYM, KTÓRZY PAMIĘTAJĄ WIDZEW CZY LEGIĘ W LIDZE MISTRZÓW, BO JA NIESTETY NIE DOŻYJĘ CHWIL, KIEDY TO POLSKI ZESPÓŁ BĘDZIE GRAŁ W TYCH ROZGRYWKACH.

Nurtuję mnie jedno pytanie - to my jesteśmy tak chujowi czy to Cypryjczycy tak mocni? Chyba jednak to pierwsze, to smutne...
Odpowiedz cytując