Arapaho napisał(a):

O to,to....Zapomniałeś dodać że absolutne minimum to jeszcze kiełbaska i staward w czystej , jaskrawo-żółtej kamizelce. Jak czytam takich ludzi to mnie przeraża ilu kinomanów vel kosmitów zagląda na R22. Jakoś przez 20 lat mojej bytności na Reymonta jak ktoś chciał śpiewać to śpiewał niezależnie czy były jakieś głośniki - lepsze lub gorsze (zwykle) czy wogóle ich nie było ( chyba nie o tym była mowa crazycaro? tylko stałym nagłośnieniu, czyż nie?) Bo chyba ci nie chodzi o słuchanie spikera- tu trzeba być głuchym żeby nie słyszeć co mówi - nie trzeba mieć do tego głośnika 10 m nad głową
A jak bydło to jesteśmy traktowani już od dawna tylko jak trzeba było przeciwko temu zaprotestować i pisaliśmy o tym w tym temacie wielokrotnie ( braki,wady i niedociągnięcia przy budowie stadionu, odbieranie ,blokowanie kasy na halę ) to jakoś imć wielmożowie łaskawie nie podnosili ręki że to wstyd i hańba , nie zgłaszali chęci pomocy w spotkaniach i protestach.Takich osób było z tego forum raptem kilka. Reszta siedziała w domkach nie poświęcejąc tej ponoć kochanej Wisełce- chwili czasu-oczywiście poza klikaniem w klawiaturę - tu fanatyków jest zawsze wielu.Niedostrzegając przy okazji że dla pana prezydenta jesteście/jesteśmy właśnie bydłem (już nawet pomijam odrębną kwestię premiera Donka dla któych kibol=bydło no ale nie spodziewam się żebyś tu też protestował-wpisów Twoich z oburzeniem w temacie politycznym nie widzę)
|
Po pierwsze kolego - "kinomanem vel kosmitą" raczej nie może być osoba która na mecze chodzi od blisko 8 lat. Po drugie - może i jestem głuchy bo nie słyszę absolutnie nic co mówi spiker. A po trzecie - jak już chcesz udawać mecenasa to naucz się pisać poprawie

MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..