Wyświetl pojedynczy post
Adam.M79
Member

Od: 12.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2011, 10:22
Mateusz91 napisał(a):Wyświetl post
Co robą w tej drużynie Ci, którzy 20 czerwca 1993 roku sprzedali Wisłę na rzecz Legii (0:6 po totalnym daniu dupy - dla przypomnienia Wislakom urodzonym 20 lat temu i później)?

Co robi ta łajza Łaciak, który najpierw wielce kreował się na hool'sa Wisły, po czym jak zabrały się za niego żydy to zmarszczył tolanie dupę bijąc nawet z żydami z ekipy blaty ...

Co robi Węgrzyn wyciągający Cracovię z III ligi do I ?
Co do sprzedania meczu Legii, byłem na meczu wściekłem się strasznie, ale kto personalnie był w to umoczony, czy wszyscy czy tylko paru nie wiem nie wypowiadam się. Rober W. też mi się w tej drużynie nie podoba, ale tak naprawdę wtedy handlowali na potęgę wszyscy, więc pytanie czy dałoby się sklecić skałd z tych no nigdy nie kupili bądź nie sprzedali. A Węgrzyn? Odkąd to Węgrzyn jest presona non grata w Wiśle Zagrał w Cracovii kiedy już w Wiśle i tak go nikt nie chciał, nie jest wychowankiem Wisły, przed nami grał lata w Hutniku, a w trakcie gry w Wiśle dał nam dużo radości. Mało tego jak mam nadzieję każdy pamięta jego gra w Cracovii nie została nigdy uznana za zdradę, nikt na niego nigdy nie najeżdżał ani nie gwizdał. Więc polecam chłodny okład na rozpalone, zapewne od temperatury i emocji związanych z wieczornym meczem, głowy. A dla olbojów szacun i gratulacje.
Odpowiedz cytując