Wyświetl pojedynczy post
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2011, 09:06
Cytat:
czy nawet Panathinaikosem!
Mam wrażenie, że obecna Wisła bez pierdnięcia poradziłaby sobie z tamtym PAO. Począwszy od bramkarzy (Majdan/Pareiko), poprzez skrzydłowych itp. Tak tylko sygnalizuje, że tamte PAO i Wisła i APOEL i nawet chyba Litex przeszłyby bez zadyszki.

Cytat:
z APOELEMa nie jak to karas napisał Barcą czy Realem
Nie chcę za bardzo po nikim jeździć bo emocje udzielają się nam wszystkim, ale czy kolega oglądał pierwszy mecz, najlepiej w tv (powtórka jeśli dopingował na trybunach)? Czy dalej opiera się na słynnym "to tylko APOEL"? Bodajże na forum lodówek ktoś napisał, że gdyby nie wiedział że to z APOELEM Wisła gra to by pomyślał że to jakaś dobra drużyna hiszpańska. Sposób w jaki rozgrywali piłkę, pewna "kultura" piłkarska, indywidualne umiejętności, zgranie (np podwajanie krycia) i tak dalej - to naprawdę nie jest tylko APOEL . Nie sugerować się nazwą, pochodzeniem, rankingami, nie wiem czym jeszcze - popatrzcie jak zagrali na wyjeździe, w naszej twierdzy. Owszem, przegrali, nie mieli jakiś 100% sytuacji, ale obraz gry pokazał już z kim mamy do czynienia i jak będzie wyglądał rewanż.

Cytat:
wystarczy obronić wynik
Właśnie się tego boję ... Do tej pory bronienie wyniku w pucharach jakoś źle mi się kojarzy ... inaczej, nigdy nie szło nam to wybitnie, zawsze jechało się na trudny teren "bronić wyniku" zamiast grać w piłkę. Trenerkę i taktykę zostawiam naszemu trenerowi, ale po prostu nie wierzę, że nic nam nie strzelą. Pytanie czy my strzelimy tą jedną bramkę, bo z kolei strzelenie nam 3 bramek wydaje się mało prawdopodobne.

Będę gorąco trzymał kciuki i przeżywał pewnie jak każdy, ale daleki byłbym od stwierdzenia że to Wisła jest faworytem. 1:0 to też gówno nie zaliczka, bo jak wpadnie im jakaś bramka w pierwszych 20 minutach to aż strach pomyśleć jak będą zapieprzać. Traktujmy po prostu nasz ew. awans jako niespodziankę, tak będzie zdrowiej dla nas wszystkich.
Odpowiedz cytując